tiistai 3. maaliskuuta 2015

Söpö imetyssuoja

Näitä on ollut ulkomailla jo pitkään ja nyt myös meillä Suomessa on oma imetyssuoja Söpö. Kevään 2015 uutuus on nyt saatavilla kahdessa värissä, mustavalkoinen ja roosa ja myöhemmin keväällä on luvassa vielä kaksi väriä lisää.

 
Söpö imetyssuoja mahdollistaa imettämisen missä vain - imetyshetki on suojassa mahdollisilta katseilta. Otetaan vaikka tilanne, jossa ollaan vaikkapa reissussa ja sopiva imetyspaikka ei ole tiedossa tai istutaan kahvilassa ja vauva kaipaa rinnalle. Näissä hetkissä imetyssuoja pelastaa tilanteen.
 
 
Kaarituella varustettu imetyssuoja mahdollistaa äidin ja vauvan välisen katsekontaktin ja yhteyden imetyksen aikana. Myös vauvalle tulee ilmava ja rauhaisa paikka ruokailuun kun häntä ei tarvitse peittää kokonaan liinan alle.
 
 
Usein, kun vauvoilla tulee muutamia kuukausia ikää lisää, alkavat ympäristön tapahtumat kiinnostaa niin paljon, että syöminen keskeytyy kun hän seuraa jokaista kuuluvaa ääntä ja haluaa nähdä mitä ympärillä tapahtuu. Imetyssuoja auttaa näin myös vauvaa keskittymään ruokailuun paremmin. Kun äiti rentoutuu tietäessään, että imetyshetki on vain kahdenkeskinen ja vauva rentoutuu ja keskittyy vain syömiseen, maitokin heruu paremmin ja lapsi saa massunsa täyteen.
 
 
 
Kevyt imetyssuoja sopii myös turvakaukalon ja vaunujen suojaverhoksi. Imetyssuojissa on neljässä kulmassa kuminauhat, joiden avulla suojan voi kiinnittää vaunuihin. Imetyssuojan kaulahihnan voi kiinnittää turvakaukalon kantokahvaan nepparin avulla.


Söpö imetyssuojan mukana tulee kätevä säilytyspussukka, jonka voi pitää esimerkiksi hoitolaukussa tai vaunujen tavarakorissa vakiovarusteena, jolloin se on aina tarvittaessa saatavilla. Söpö imetyssuojan saat tilattua Lastentarvike StarKids verkkokaupasta.

Mitä olet mieltä tästä uutuustuotteesta? Oletko kaivannut tällaista suojaa antavaa tuotetta imetyshetkeen? Mitä olet mieltä tuotteen monikäyttöisyydestä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti